Hauck Heat Treatment Venlo

Een zeer modern toegeruste warmtebehandelingsfaciliteit die verschillende marktsegmenten bedient met warmtebehandelingen maar een sterke focus heeft op de automotive industrie

Dit is een bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring, gespecialiseerd in het behandelen van grote aantallen en een hoge diversiteit aan producten. Zelf-ontworpen laadopstellingen maken het mogelijk om de verschillende oven-kamers efficient te gebruiken, wat zorgt voor een optimale prijs-kwaliteits ratio.

Hauck Heat Treatment Venlo kan het complete pakket aan klassieke warmtebehandelingen in combinatie met verschillende speciale processen leveren en heeft een grote diversiteit aan toe- en uitrusting.

In alle lagen van de organisatie staat kwaliteit voorop in het denken. Onze belangrijkste waarden zijn dan ook kwaliteit, technische oplossing, optimale zorg voor het product en een zeer klantgeorienteerde benadering.

 

Wij zijn actief in de volgende markten:

Lucht- en ruimtevaart

De gewenste kwaliteitsstandaarden in de lucht- en ruimtevaart zijn extreem hoog. Betrouwbaarheid is van levensbelang en onderdelen staan constant onder hoge druk. Omdat Hauck Heat Treatment staat voor hoge gedocumenteerde kwaliteit zijn wij al jarenlang de vertrouwde partner voor de lucht- en ruimtevaartindustrie. De hoge procesbetrouwbaarheid is het gevolg van het compleet en nauwkeurig vastleggen van elke processtap in de productie. Alle parameters worden gecontroleerd met state-of-the-art testapparatuur in een gecontroleerde omgeving. Daarom zijn wij in staat te voldoen aan de hoogste internationale standaarden zoals ISO 9001, ISO 14001 en Nadcap.

Tooling / Matrijzen

Kritische toleranties en precieze afmetingen zijn enkele parameters die van groot belang zijn in de markt voor tooling en matrijzenbouw. Onze veelzijdige systeem en de technologie voor de verwerking in combinatie met onze consistente systemen op het gebied van kwaliteitsmanagement maken Hauck Heat Treatment een zeer sterke partner tooling- en matrijzen industrie. We maken gebruik van onze jarenlange expertise en bieden de optimale zorg aan elk product. Door u te ondersteunen in elke fase van het project bereiken we een optimaal eindresultaat.

Semicon

De kwaliteitsnormen in de halfgeleiderindustrie zijn uitzonderlijk hoog. Zeer precieze en nauwkeurige dimensies zijn aan de orde van de dag, de industrie ontwikkelt zich continu en opereert op de limiet van het haalbare. Hauck Heat Treatment is al jaren lang een betrouwbare partner van deze semiconductorindustrie, dit omdat wij staan voor gedocumenteerde top kwaliteit met de het hoogste industrienormen. Onze expertise blijkt zowel uit het vertrouwen dat grote leveranciers of zelfs OEM uit de semiconductor industrie in ons hebben als uit de uniforme kwaliteitsmanagement systemen die we in onze faciliteiten introduceerden.

Hauck Heat Treatment  onderscheidt zich in de industrie door haar cleanroomtechnologie, grote diversiteit aan apparatuur, unieke technologieën en maatwerk in klantspecifieke processen.

Automotive

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van warmtebehandeling en coating zijn wij een vertrouwd partner van de auto-industrie. Onze expertise komt zowel tot uiting in het vertrouwen dat de grote automotive bedrijven en hun leveranciers in ons hebben gesteld, maar ook door de uniforme kwaliteit en milieumanagement systemen die we op onze faciliteiten gebruiken. Deze systemen zijn gecertificeerd en gecontroleerd volgens de hoogste internationale normen, zoals ISO 9001, IATF 16949, ISO 14001 en CQI-9. Hierdoor zijn we in staat aan alle kwaliteitseisen te voldoen en betrouwbaarheid te garanderen.

Constante verbeteringen op het gebied van kwaliteit en de borging daarvan, zorgt ervoor dat onze klanten kunnen rekenen op een zero-error-rate op de middellange termijn.

Machinebouw

Onze veelzijdige systemen en technologie in combinatie met onze consistente kwaliteit maakt ons een sterke partner voor machinebouwers. Onze ervaren consultants zijn betrokken vanaf de ontwerp- en ontwikkelingsfase, op die manier profiteert u  van hun kennis en de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van materiaaltechnologie.  Onze jarenlange expertise in de machinebouw-industrie en de optimale ondersteuning in alle fasen van uw project zorgt ervoor dat zelfs complexe uitdagingen tot een goed einde worden gebracht.

Other markets

Wij zijn er trots op dat bedrijven uit zoveel verschillende industriën vertrouwen hebben in de hoogwaardige kwaliteit en prestaties van Hauck Heat Treatment. Dit vertrouwen spoort ons nog verder aan om een 'expert partner' te zijn in deze tijd van razendsnel veranderende technologie en u te ondersteunen met excellente dienstverlening. Vraag ons alstublieft wat wij kunnen betekenen voor de markt waarin u opereert!

Neem contact met ons op
Met vriendelijke groet,
Uw bericht is verstuurd

HAUCK HEAT TREATMENT VENLO B.V.

Spikweien 27
5943 AC Lomm

Telefoon: +31 (0) 77 308 1333
Mail: info.venlo@hauckht.com

Meer informatie?
Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen contact met u op.