Kwaliteit

Kwaliteit als succesfactor

Kwaliteit in elke omgeving, dat is een fundamenteel doel dat wij dagelijks nastreven ten voordele van onze klanten. Niets wordt aan kans overgelaten. We zorgen ervoor dat alle details van onze zakelijke activiteiten helder en open zijn. Alle processen zijn transparant gedocumenteerd. De interne overdracht van kennis en informatie is intensief. Van onze toewijding aan kwaliteit profiteert zowel u als wij. Iedereen haalt voordeel uit betere processen en een hogere productiviteit.

Hauck Heat Treatment beweegt zich altijd voorwaarts en wenst meer verbeteringspotentieel bloot te leggen, risico’s te beheren en de beschikbare middelen effectiever te gebruiken. Deze cultuur van kwaliteit zorgt voor betrouwbaarheid, vertrouwen en een goede toekomst. U kunt onze certificaten in PDF-vorm opslaan en uitprinten via de download-pagina van deze website.

Kwaliteitsborging

Hauck Heat Treatment Nederland heeft laboratoria en testfaciliteiten die maatregelen uitvoeren voor de borging van de kwaliteit op iedere locatie.

Samen met de hardheid-testmethodes die gangbaar zijn in de industrie – zoals bijvoorbeeld de Rockwell, Vickers en Brinell methodieken – voeren wij indien gewenst ook hardheid-testen uit op case-geharde of genitreerde componenten. Onder onze kwaliteitsborgingsdiensten vallen metallografische structuur evaluaties en testen alsook metallurgische analyses uitgevoerd met behulp van de spectrale analyse en GDOS-analysemethoden.

In aanvulling daarop bieden we onze klanten ook zout-sproei-testen om de corrosieve neigingen vast te stellen, trekproeven van componenten en diverse visuele- en lektestmethoden om de gerealiseerde soldeerverbinding te onderzoeken.

De belangrijkste doelen van de testen en analyses die door onze inpandige laboratoria uitgevoerd worden zijn haalbaarheidsstudies en kwaliteitsborging door middel van preventieve risico- en foutanalyse. Op deze manier streven wij een lange-termijn ‘zero error’-strategie na, die op zijn beurt leidt tot duurzaam gereduceerde kosten en voorkomt de noodzaak van kostbare herbewerkingen.

Gedocumenteerde kwaliteit en veiligheid

Gedocumenteerde kwaliteit en veiligheid zorgen voor een beslissend concurrentievoordeel. Een breed scala aan testprodedures worden door Hauck Heat Treatment Nederland uitgevoerd. Dit zijn bijvoorbeeld tussentijdse testen die onderdeel zijn van ons continu kwaliteitsmanagement maar ook definitieve tests die uitgevoerd worden om het succes van de betreffende warmte en oppervlakte behandelingen vast te stellen en om processen te beveiligen door middel van goedkeuringstesten. Als een leidende kwaliteitsleverancier in warmtebehandeling en oppervlaktetechnologie kan Hauck Heat Treatment Nederland een beroep doen op voortreffelijke laboratoriumcapaciteiten en hooggekwalificeerde experts. De volgende testprocedures worden aangeboden door onze state-of-the-art laboratoria:

  • Hardheidstesten HB, HV (inclusief microvickers), HRC, Knoop
  • Microscopisch en/of metallografische evaluatie
  • Trekproeven
  • Spectrale analyse
  • GDOS analyse
  • Laagdiktemeting
  • Corrosie test
  • Helium en overdruk lektests (voor soldeerverbindingen)

Kwaliteits-, milieu- en energiebeleid

Hauck Heat Treatment Nederland is een onderdeel van de samenleving. Daarom acteren wij niet enkel in overeenstemming met de samenleving maar nemen wij ook sociale verantwoordelijkheid en promoten we duurzaamheid in al onze commerciele activiteiten.

Wij meten daarom kwaliteit, product en klantgerelateerde doelstellingen gericht op het bereiken van het allerhoogste niveau van klanttevredenheid mogelijk. Dit behelst, op zijn beurt, foutpreventie in plaats van foutcorrectie, technisch toezicht, adviesdiensten in nauwe samenwerking met klanten, lange-termijn klanten en leveranciersrelaties. Onze milieu- en energiemaatregelen omvatten het gebruik van energie-efficiente producten, het economisch gebruik van ruwe materialen, energie, water en andere materialen met als doel het behouden van grondstoffen en terugbrengen van onze impact op het milieu. Ons doel is niet om simpelweg te voldoen aan juridische wet- en regelgeving en afspraken maar om continue verbetering op dit vlak mogelijk te maken. Onze maatregelen op dit vlak hebben ertoe geleid dat onze groep gecertificeerd is volgens de hoogste internationale standaarden.

Onze vestigingen beschikken over de volgende certificaten:

 

U kunt onze certificaten in PDF-vorm opslaan en uitprinten via de download-pagina van deze website.

Meer informatie?
Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen contact met u op.